Start WASC website

Beste buur, het klimaat verandert –het heftiger weer is hier een voorbeeld van- door de mensen in de wereld en dus ook door onze buurt. Hier kunnen wij als buurtbewoners echter wat aan doen! Wij willen graag samen met u gaan voor een groene, duurzame, sociale & betere buurt. Samen verbeteren is namelijk efficiënter, makkelijker, goedkoper en veel beter voor de wereld! De input van u en alle medeburen brouwen we samen met de FrisDenkDoen-groepen (gevormd door actieve medeburen) en specialisten van de gemeente Nijmegen tot het beste buurtplan.

Op initiatief van Joris Olde Rikkert en Niels Geurtsen, twee studenten uit onze buurt, gonst het plotseling van nieuwe plannen om onze buurt nog duurzamer, nog socialer, en nog groener te laten worden.

Sinds de eerste bijeenkomst op 9 september en de uiterst enthousiaste en bereidwillige, helpende hand van de gemeente, zijn Niels & Joris samen met inmiddels al 49 medeburen er van overtuigd dat we samen een nog betere buurt mogelijk kunnen maken.
Zeer graag zouden wij u daarom willen uitnodigen om u geheel vrijblijvend aan te melden voor de nieuwsbrief (door uw mailadres hier rechts-> in te vullen), zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de buurt.
Wanneer u zich aan wilt melden voor een FrisDenkDoen-groep of wanneer u een vraag of goed idee wilt delen, kan u dit doen door het contactformulier in te vullen.
WASC 2.0: de folder

Start WASC website