Een herfstgroet van de buurt, voor de buurt

Beste buurtgenoten,

De blaadjes vallen en Corona grijpt om zich heen, en daardoor zien we elkaar de laatste maanden wel heel erg weinig. We hopen natuurlijk dat het wel goed met je/jullie gaat. Tegelijkertijd realiseren we ons dat er een lange winter aan komt, waarbij we elkaar ook niet veel zullen ontmoeten.We vinden het daarom tijd voor een warme herfstgroet en bieden je graag dit bloemetje voor aan de muur, want we zijn je niet vergeten!

Een herfstgroet van de buurt, voor de buurt

Ook zien we dit als een mooie gelegenheid om onze WascApp-groep nog even onder de aandacht te brengen. Je kunt er van alles lezen of uitwisselen over de natuur in de buurt, zo hebben we afgelopen voorjaar mee genoten van de beelden uit twee gierzwaluw-nestkasten waar we gierzwaluwen geboren zagen worden. Maar ook de bloemen en insecten uit de buurt werden regelmatig gefotografeerd en gedetermineerd. En er werd, toen dat Corona-veilig kon, een zomeravond wandeling georganiseerd om de vliegende herten in Mariënbosch te bewonderen.

De WascApp-groep is er ook om eenvoudige hulpvragen aan elkaar te stellen: er werden bijvoorbeeld eieren en aardappels meegenomen uit de supermarkt, een kruiwagen uitgeleend, maar ook puzzels geruild en een tuinslang weggeven. Iedereen die een smartphone heeft, nodigen we van harte uit om lid te worden van de WascApp- groep: stuur je 06-nummer naar info@wasc.nl of lees hier meer..

Hartelijke groeten van Bart, Brigitte, Ingrid, Jac en Michael van WASC
en ook namens onze buurtfeest-commissie.

Een herfstgroet van de buurt, voor de buurt