HR++ beglazing

Woensdag 2 december lichtte in Cafe Groenewoud de Gemeente Nijmegen de Infrarood opnames toe die in de week ervoor door haar gemaakt waren als gebaar naar de deelnemers aan de Klimaatstraatfeest Actie.

Door het op laten maken van een offerte voor HR++ glas door een door u te kiezen bedrijf kunt u subsidie aanvragen en samen met de andere isolerende buren korting bedingen. Belangrijk voor de subsidie is dat u deze offerte nog ontvangt voor het eind van het jaar (rekening houdend met de kerst, bij voorkeur: aankomende week). Bij het digitaal loket van de gemeente kunt u een energiebesparings-subsidie aanvraagformulier downloaden via https://app1.nijmegen.nl/Loket. Als u dit formulier ingevuld met een geldige offerte inlevert voor 31 december bij de gemeente, dan wordt de subsidie toegekend. De subsidie bedraagt 1/3 van de totale kosten tot een maximum van 500 euro.

Wat verder nog zeer interessant is, is dat na indiening van de subsidieaanvraag, nog wijzigingen mogen worden aangebracht aan de offerte, mits de soort energiebesparende maatregel niet verandert. Als we de aangevraagde offertes in het nieuwe jaar met andere buren bundelen (meld u hiervoor aan op de buurtwebsite, ivm het overzicht en het contact met de isolerende buren) dan kunnen we er bijvoorbeeld er voor kiezen om het allemaal bij een bedrijf te laten uitvoeren in ruil voor korting.

Aanmelden voor collectieve spouwmuurisolatie in onze wijk kan ook via: Aanmelden

Subsidie informatie brochure

Aanmelden voor collectievce inkoop HR++ beglazing in onze wijk kan ook op deze site: Aanmelden