Buurtfeest 10 september 2016

Op zaterdag 10 september is het zover

Het buurt-klimaatstraatfeest van de Antillenweg, Curaçaoweg, Surinameweg en Witsenburgselaan!

Grote opkomst en prachtig weer verwacht
En wat een opkomst: er hebben zich maar liefst zo’n 150 buurtbewoners, jong en oud, aangemeld! En de weersvoorspellingen zijn optimaal. Het belooft dan ook een fantastische dag te worden om te ontmoeten, plezier te maken, te delen, te eten en te proosten op onze geweldige buurt!

Feesttent overgedragen aan de buurt
Je bent welkom op het plein vanaf 14.30 uur. De “officiele” opening is om 15.00 uur. De klimaatprijs, de grote feesttent, wordt dan symbolisch overgedragen aan ons allen, en we proosten gezamenlijk op onze fijne buurt met een feestelijke cocktail en/of koffie en heerlijk gebak.

Activiteiten
Vervolgens beginnen de activiteiten voor jong, en even later, ook voor oud: de kinderzeskamp, voorlichting over de duurzaamheid-successen van WASC (inclusief prijsvraag), het mini-voetbaltoernooi, het timmer- en bouwdorp, Jeu de Boules, de wijnproeverij (vergeet niet je fles wijn mee te nemen!), etc. Maar alleen gezellig borrelen en je buurtgenoten ontmoeten mag vanzelfsprekend ook hoor! De drankjes zijn, zoals altijd, tegen kostprijs verkrijgbaar. Vanaf ongeveer 17.30 uur starten we de barbecue en kunnen de kinderen beginnen met hun pannenkoeken te bakken!

WASC prijsvraag
Vanuit de initiatieven rondom WASC laten diverse werkgroepen zaterdag zien waar zij allemaal mee bezig zijn geweest en aan welke verbeteringen voor de duurzaamheid van de wijk nog steeds iedereen kan meedoen.
Dankzij de bereidwillige samenwerking van een aantal partijen en organisaties kunnen we tijdens het buurtfeest ook diverse duurzaamheid-successen laten zien die onze wijk uiteindelijk tot de derde klimaatstraat van Nederland hebben gemaakt. Er is dus meer te weten te komen over zonnepanelen, hemelwater-opvang, spouwmuur-isolatie, LED-lampen en onze eigen wijkhelden! Meespelen met de WASC prijsvraag is ook mogelkijk: bij de diverse initiatieven zijn vragen te beantwoorden. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen.

Buurtfeest 10 september 2016