Helaas, het buurtfeest 2020 gaat niet door …

Beste buurtgenoten,

In juni hebben we jullie bericht dat we, ondanks de corona-epidemie, toch een aangepaste versie van het buurtfeest zouden organiseren. Hierin waren wij destijds zeer optimistisch. De corona-statistieken vlogen in die periode naar beneden. “Och, tegen die tijd kan en mag er misschien nog wel meer” dachten we toen.

Maar sinds een aantal weken blijkt dat we voorlopig nog niet van het virus af zijn. We moeten zelfs waken voor een tweede golf. Deze teleurstellende wending maakt dat wij als feestcommissie unaniem hebben besloten om ook geen aangepaste versie van het feest te organiseren.

We vinden een jaar overslaan vanzelfsprekend ontzettend jammer. Maar de verantwoording is ons te groot. En eigenlijk is het ook niet goed te overzien. “Hoe gaat dat dan met die 1,5m? Wie van ons houdt dat in de gaten? Zou er gecontroleerd worden? En wat als er door ‘ons’ feest bewoners besmet raken?” Allemaal gedachten die door ons hoofd spookten en waardoor we tot deze beslissing zijn gekomen.

Afijn, mocht er op termijn nog iets gerealiseerd kunnen en mogen worden, dan pakken wij die mogelijkheid gelijk aan en laten we het jullie weten. Maar laten we voor nu in ieder geval uitgaan van: Tot ‘proost’ op het buurtfeest in september 2021!

Groeten van de Feestcommissie/W.A.S.C.

Helaas, het buurtfeest 2020 gaat niet door …