Uitnodiging Buurtfeest 12 september 2020

Uitnodiging Buurtfeest 12 september 2020

Van 13:00 tot 17:30 uur op ons pleintje

Ondanks de Corona-perikelen is er besloten door de Feestcommissie om ook dit jaar een – zij het aangepast – buurtfeest te organiseren! De aanvangstijden zijn anders en het accent ligt op het vermaak van de kinderen uit de buurt. Zij (en hun ouders) zijn welkom vanaf 13.00 uur. Het springkussen en het bouwdorp krijgen weer de hoofdrol, maar ook maken we suikerspinnen, houden we een speurtocht en komt er een kinderbingo met leuke prijsjes.

Van 16.00 tot 17.30 uur zijn ook de overige volwassenen van harte welkom! We plaatsen – op afstand – zoveel mogelijk stoelen en tafels op de straat rondom het pleintje. Wel vragen wij ieder zijn eigen biertje, wijn of fris mee te nemen tijdens deze geïmproviseerde borrel. Zo kunnen we toch nog proosten op onze buurt, even het gevoel van ‘samen zijn’ te hebben en misschien nog nieuwe buurtbewoners leren kennen. Dit jaar helaas zonder het heerlijke gebak, de barbecue en de bar met wijn en bier van het vat. Ook zetten we geen tent op; bij regen kan het feest dan ook niet doorgaan. Hopelijk volgend jaar weer met alles erop en eraan!

Door deze sobere opzet zijn de kosten dit jaar beperkt. We verwachten dan ook dat we uw bijdrage – mede door de verwachte subsidie – kunnen beperken tot een vrijwillige bijdrage op de dag zelf.

Uitnodiging Buurtfeest 12 september 2020