FDD-groep Website: Bijeenkomst 1

Vrijdagavond 16 september 2015 18:00 is de websitewerkgroep bij elkaar gekomen op Surinameweg 4.

Aanwezig: Michael Polman, Koen & Joris Olde Rikkert

Uit te voeren punten:

  1. Document met de ins & outs van websiteonderhoud is nu in bezit van alle website-groepsleden.
  2. Alle FDD-groepen krijgen een schrijversaccount voor de website, zodat iedere groep haar eigen nieuws, en verslagen kan publiceren.
  3. Joris stelt door het doorsturen van het Excelbestand van alle, in de afgelopen weken door buren verzamelde, mailadressen, Michael in staat om maandag iedereen toe te voegen aan de nieuwsbrief-mailgroep; zodat een veilig mail verbinding met alle buren tot stand kan worden gebracht. Michael zal ter intreding van alle buren tot de mailgroep een kort en instructief welkom bericht samenstellen, onder andere hoe evt. af te melden.
  4. Via een telefoongesprek eerder deze dag tussen Joris en wijkbeheerder J. Spierings is ter horen gekomen dat het wijkbestemmingsplan Galgenveld 2015-2018 binnenkort op de gemeente website bekend wordt gemaakt, een link naar deze webpagina zal dan ook op de webpagina verschijnen. Daarnaast is afgesproken dat we, samen met de wijkbeheerder gaan kijken hoe de gemeente kan bijdragen aan onze plannen en ideeën.
  5. C. Falke van de duurzaamheidsafdeling van de gemeente heeft de energie- en gasverbruik-nulmeting van de buurt gemaild, dit pdf-bestand zal spoedig op de website beschikbaar worden gesteld.
  6. Een fotogallerij wordt aangemaakt op de website.
  7. Er wordt een buurtkalender/agenda aan de website toegevoegd, dit zal op de volgende bijeenkomst aanstaande donderdag gebeuren.

Volgende bijeenkomst: Donderdag 22 oktober 15:30 S4

FDD-groep Website: Bijeenkomst 1