WASC geeft duurzame estafette stokje verder

stadsboom_estafetteIn het Honigcomplex aan de Waalbandijk lieten de oprichters van Stadsboom met trots zien wat hun bijzondere houtbewerking zoal voortbrengt.
Meubilair voor binnen en voor buiten, vers geoliede hamplanken en een speciale machine die houtafval samenperst tot pelletblokjes, geschikt voor milieuvriendelijke woningverwarming.
Van onder de Waalburg en uit het Kronenburgerpark zijn bomen afkomstig. Alle aangekochte bomen komen uit Nijmegen.

DSC09252 (1)Enkele afgevaardigden van de klimaatstraatactie WASC (Witsenburgselaan e.o.) kregen een rondleiding, net als een paar betrokkenen van Duurzame Estafette en het bedrijventerrein TPN-West.

Een goed moment om het populaire estafettestokje over te dragen aan deze maatschappelijk verantwoorde onderneming, tevens een opleidings- en trainingsplaats voor jongeren, die vaak niet binnen het reguliere onderwijs hun weg hebben weten te vinden.

 

DSC09260 (1)(Bovenstaande tekst overgenomen van: https://www.facebook.com/duurzameestafettenijmegen/ met dank aan Jan van Well)

Een video van de overdracht en een korte rondgang bij Stadsboom is te zien op de Facebook pagina van de Stadsboom: klik voor video.

WASC geeft duurzame estafette stokje verder