Buurtfeest 2021

Buurtfeest 11 september 2021
Wormen-hotel presentatie

Nadat helaas 2020 moest worden overgeslagen is op 11 september 2021 opnieuw een buurtfeest gehouden, georganiseerd door de feestcommissie en WASC. Om binnen te komen was registratie en scannen van de QR-code nodig, maar daarvoor was daarmee de 1,5 meter afstand niet meer nodig. Met vereende krachten waren onze grote en kleine tenten opgezet alsmede het altijd zeer populaire springkussen.

Een uitgebreid programma was aangeboden w.o. voor de kinderen uiteraard een bouwdorp, bellen blazen, schminken, marsh-mellows, bingo, een springkussen en een speurtocht in onze eigen buurt bloementuin op het plein. Jac Niessen presenteerde ook de mogelijkheden van een eigen wormen-hotel, waarmee keukenafval als voedingsbodem fungeert voor het kweken van een uiterst voedingsrijk elixer voor planten en de tuin.

Voor iedereen was er natuurlijk het heerlijke gebak van Looijenga met een drankje, ’s avonds een food truck met friet en snacks aangevuld met salades. Een uitgebreide galerij is hieronder te zien. Wie bezwaar heeft tegen een foto waarop men zelf of een familielid staat gelieve dat kenbaar te maken aan info@wasc.nl, dan halen we die foto van de website. Klik op een foto en vervolgens blader verder door te swipen op je tablet of met de pijltjes-toetsen van je toetsenbord.

De foto’s zijn gemaakt en aangeleverd door Brigitte Theeuwen, Loed van Berkel en Michael Polman.