Buurtfeest 10 september 2022

En daar was het weer: opnieuw een geslaagd buurtfeest. Met vereende krachten was de grote tent als ook een reeks partytenten en dergelijke opgezet wat een goede bescherming bood tegen de heftige regenbuien die overkwamen gedurende de dag. De Feestcommissie die het allemaal weer prima tot in de puntjes had geregeld was ook gedurende de dag druk bezig met alles vlekkeloos te laten verlopen. Dat was prima gelukt mede met ondersteuning van diverse buurtgenoten tijdens het feest, de avond ervoor en de ochtend erna. Naast de zon die toch nog enkele keren uitbundig kwam schijnen was er nog veel meer te genieten:

Na de distributie van de polsbandjes was er lekkers van Looijenga met koffie en thee. De kinderen doken in het luchtkasteel springkussen of timmerden het sloophout om tot meubels en andere bouwwerken. Voor wie wil was er de optie om je te laten schminken wat veel kinderen deden: het zag er ook prachtig uit. Voor de kleinsten was er ook een kindervoorstelling door Femke Klein. Suikerspinnen werden met veel verve gemaakt voor de kinderen met later op de dag pannenkoeken en een uitgebreide barbecue. Ook de vegetarische gerechten waren heerlijk. Voor de natuurliefhebbers was er een puzzeltocht in de wijk naar vlindervriendelijke planten.

Complimenten aan de feestcommissie voor dit prachtige feest! En klik op de foto’s voor een vergroting en met de pijltoetsen of je vinger kun je door de foto’s bladeren.

N.B. De foto’s zijn gemaakt door Brigitte en Michael. Als iemand liever wil dat een foto waarop men staat verwijderd wordt of dat van een van je kinderen stuur dan een mailtje aan info@wasc.nl dan zorgen we daarvoor.