Meeste Recente nieuwsbrief

Beste Buur,

Klimaatstraatfeest-prijs We zijn als buurt 3de van Nederland geworden met de Klimaatstraatfeest-wedstrijd en hebben daarmee €1000 gewonnen voor een duurzaam straatfeest en gezamenlijke activiteiten! Ideeën voor een te houden activiteit of feest ter verduurzaming en vermaak van de buurt zijn meer dan welkom, via eender welk kanaal (mail, brief, (deur)belletje, stoepkrijtbericht, helikopterboodschap etc.)
klimaatstraatfeest

Gemeentelijke Groen Witsenburgselaan Een week geleden hebben alle “Witsenburgers” een brief van de FrisDenkDoen Groen groep ontvangen. Onderwerp is een gunstige ‘groene deal’ met de gemeente, in ruil voor onderhoud door de buurt mogen we alle groenstroken opfleuren door gemeentelijke gesponsorde planten. Noodzakelijk voor het slagen van de actie is dat de Groen groep inzicht in decommitment vergaard over het opfleuren en onderhouden van de groenstroken. Hiertoe maakt FDD-groen  een ronde langs alle huizen.

Duurzaam estafette stokje Inmiddels is het duurzaam estafette stokje in ontvangst genomen door WASC én ook al weer doorgegeven aan Stadsbomen, een leerplek voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Stadsbomen maakt van afgeschreven bomen uit het centrum, bijvoorbeeld uit het Kronerburger park, Nijmegen doordrenkte meubels. Voor uitgebreid verslag en leuke foto’s, zie de Brug en ons webbericht.estafette2

stadsboom_estafette

Directer WASC nieuws op Website De website is vanaf heden overzichtelijker door een aantal aanpassingen, zo worden de nieuwste berichten nu op de hoofdpagina getoond; veel plezier gewenst namens FDD Website!website wasc

Spouwmuurisolatie Mogelijk is het u niet onopgemerkt gebleken: een zevental buren hebben sinds vorige week spouwmuurisolatie XD. Dit was naar aanleiding van de warmtefoto’s in goed overleg met firma Duits met korting bedongen. Daarmee zijn er ook een zevental nieuwe ervaringsdeskundigen omtrent spouwmuurisolatie in de buurt. Deze ervaringen zullen op de website onder het kopje spouwmuurisolatie worden gedeeld. Voel u vrij om eens aan de bel te trekken, en met een uitwisseling van gedachtes uw voordeel te doen. Meer info over spouwmuurisolatie an sich en spouwmuurisolatie in de buurt op de website.DSC09309 (1)

Alvast een prinsheerlijke Koningsdag gewenst,

Met vorstelijke groet en wuif,

Niels en Joris

 

Meeste Recente nieuwsbrief