Buurt- & klimaatstraatfeest

Dit jaar zal het jaarlijkse buurtfeest worden gecombineerd met de viering van het behalen van de 3e plaats in de landelijke Klimaatstraat-wedstrijd.
Het gecombineerde buurt/klimaat-feest zal plaatsvinden op zaterdag 10 september 2016.

Het klimaatfeest-gedeelte zal bestaan uit het demonstreren en vieren van alle acties en successen die we tot nu toe hebben gerealiseerd. Op een creatieve en speelse manier zullen we aan de buurtbewoners laten zien wat er is gebeurd op de diverse onderdelen zoals : Groen, Zonnepanelen, Sociaal, Isolatie, Hemelwater, Houtstoken en Energiebesparing.
Ook willen we alle buurtbewoners uitnodigen en stimuleren om onze mooie buurt nog duurzamer, fraaier, veiliger, socialer, groener etc te maken.

U beslist of u meedoet. Als u wilt meedoen, of als u nog meer wilt meer doen, zullen wij u daar zeker goed over kunnen informeren.

We delen graag ons enthousiasme voor een betere wereld op het middag-gedeelte (dus zo tussen 16.00 en 18.00 uur) van het gecombineerde feest. Laat ons u verrassen tijdens het gecombineerde buurt/klimaatfeest. Uiteraard zult u op 10 september ook weer kunnen genieten van alle andere onderdelen die u van het buurtfeest gewend bent.

Wij kijken uit naar 10 september.

Buurt- & klimaatstraatfeest